Sexleksaker en del av det moderna samhället!

Sexleksaker innebär oftast massagestavar, vibratorer, dildos, penispumpar med mera.

Det finns ett antal aktörer på denna i vissas ögon förkastliga marknad. Sexleksaker behöver inte nödvändigtvis vara prylar som i mångas ögon ses som ”perversa” eller ”äckliga” utan kan helt enkelt vara produkter som underlättar och förhöjer njutning. Inte sällan förekommer fenomenet att på skoj köpa sexleksaker till vänner. Jag tror, utan att ha någon statistisk information att försäljningen gick upp när denna marknad också flyttade ut på nätet. Att gå in i en affär där du måste möta ”riktiga” människors blickar har sannolikt stoppat många sugna människor.  De tycker det är för pinsamt att köpa sexleksaker offentligt, vilket är förståeligt. Det tror jag de flesta kan förstå. Att det är så stigmatiserat visar att dagens svenska samhälle inte är så öppet som många av oss önskar. I mitt dröm Sverige är sexleksaker lika naturligt som godis och läsk. Det är en bit kvar tills med andra ord. Ja, visst vore det kanon att kunna köpa det i den lokala matvaruaffären?. Sexleksaker borde definitivt göras mer tillgängliga. Många förstår inte heller eller snarare inte vet vilken enorm(med stort e) som de kommer att göra.

Så, som slutord. Känn ingen skam för att Du köper sexleksaker. Det är egentligen något du borde stå för istället för att försöka dölja!. Sexleksaker har givit mig många härliga stunder. Jag rekommenderar ni som inte gjort det att prova och ni frekventa användare att prova nya produkter.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *